Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Жителі села Оброшине, які ще досі не уклали угоди на вивіз ТПВ можуть при укладанні безкоштовно отримати в користування контейнери

Дата: 15.04.2021 20:21
Кількість переглядів: 1272

Фото без описуСьогодні відбулась зустріч з керівником компанії "Санком-Львів", яка організовує вивіз сміття в с.Оброшине. За участі Петра Панахида, заступника голови Оброшинської сільської ради, Ігоря Бойка, голови вуличного комітету, Андрія Сенишина, директора КП «Оброшин» обговорено поточну ситуацію щодо вивозу ТПВ на території села та досягнуто домовленість про надання в користування перших 100 безкоштовних сміттєвих баків для тих, хто досі не уклав угоди.

Нагадаємо, що з 1 травня в Оброшинській громаді будуть здійснюватись комісійні виїзди та перевірки на наявність укладених угод. У разі відсутності угод передбачені штрафи.

Попередньо при укладанні угоди потрібно було спочатку придбати контейнер: вартість контейнера - 700 грн за користований, 1000 грн - новий, об'ємом 120 л або 240 л. Останнього ціна відповідно вдвічі більшою.

У місяць їх обслуговування обійдеться у 110 грн (за два вивози) та у 220 грн (якщо контейнер об'ємом 240 л). В окремі місяці, коли машина забирає сміття тричі в місяць, ціна більша. Детальніша інформація при укладанні договору.

Договори укладатимуть через контролерів КП «Оброшин» або звертатись безпосередньо в КП «Оброшин». Адреса: с.Оброшине, вул.Шевченка, 5, 1 поверх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь