Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Виїзна комісія здійснила перший виїзд в Конопницю

Дата: 15.03.2021 20:37
Кількість переглядів: 862

Фото без описуМинулої п'ятниці виїзна комісія була з першим робочим виїздом в межах села Конопниця. За участі Івана Галича, голови Оброшинської сільської ради, старости села Емілії Короляк та представників громадськості було розглянуто низку проблемних питань та узгоджено подальший план дій їх вирішення. 

На порядку денному гостро стоїть питання підсилення роботи електричної підстанції, яка не справляється з навантаженням. Через що відбувається періодичне вимкнення світла в домівках. Відтак староста села готує колективне звернення від мешканців Конопниці, яке надалі скеруємо у відповідні інстанції для належного подальшого реагування. 

На виїзді з села розглядається можливість встановлення світлофорного об'єкта (автоматизованого) для організації безпечного виїзду з прилеглих вулиць. Буде підготовлено та надіслано лист у Службу автомобільних доріг у Львівській області щодо його облаштування.

Оглянули й стан місцевих доріг, зокрема, на вулицях Івасюка, Шептицького та Полуботка. Розглядається можливість проведення тендерних процедур по ремонту цих автошляхів. Фото без опису

У середу заплановано виїзд в Конопницю еколога та землеупорядника, які мали б попередньо погодити роботи по санітарній чистці дерев, що ускладнюють рух приватного транспорту на вулицях Івасюка, Сковороди, Полуботка, Городоцькій.

Водночас оглянуть вул. Полуботка, де господарі приватних садиб обклали частину дороги кам'яними брилами, що теж ускладнює рух транспорту. 

Щотижня виїзна комісія й надалі здійснюватиме виїзди в громаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь