Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
04 Березня, 2024 р., 12:59
Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі реалізовує в області програми: «Державне пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників на будівництво (реконструкцію) та придбання житла» Власний дім» та Комплексну програму надання житлових кредитів окремим категоріям громадян у Львівській області на 2021-2025 роки, затверджену рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 року № 58 (зі змінами), керується «Правилами надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі» , постанова Кабінету Міністрів України від 05.10.1998 р№1597.
04 Березня, 2024 р., 11:27
Захід, в рамках проекту Життєстійкості, організовують на тему «Підтримка сімей з інвалідністю: зустріч для батьків та опікунів» для осіб з інвалідністю та їх близьких, які проживають в Оброшинській ТГ.
01 Березня, 2024 р., 11:13
У Центр життєстійкості Оброшинської ТГ шукають:
29 Лютого, 2024 р., 10:41
Просимо взяти участь в короткому та анонімному опитуванні щодо інклюзивної освіти дітей з особливими освітніми потребами в часі війни: https://forms.gle/RAV3iYPBkmiyYzUe7
28 Лютого, 2024 р., 19:58
Комісія з питань добору кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Оброшинської сільської ради інформує про те, що переможцем за результатами добору на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу соціальної роботи Оброшинської сільської ради на період дії воєнного стану в Україні визначено – Ривак Рому Романівну.
28 Лютого, 2024 р., 11:12
Міністерство економіки України у партнерстві із Міжнародною організацією з міграції проводить онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств. Опитування роботодавців проводиться з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках, задля проведення аналізу впливу повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну на ринок праці.
26 Лютого, 2024 р., 11:20
КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Оброшинської сільської ради шукає головного бухгалтера. Добрі умови праці.
26 Лютого, 2024 р., 11:14
Інформаційні пам’яток з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі, які розміщено за наступними посиланнями:
26 Лютого, 2024 р., 11:05
Триває Національний конкурс «Благодійна Україна» (до 2012 року – конкурс «Благодійник року») засновником якого є Асоціація благодійників України (далі – Асоціація). Національний конкурс «Благодійна Україна» (далі – Конкурс) – це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних та волонтерських ініціатив в українському суспільному просторі. Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих доброчинців: благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь