Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дата: від до Скинути
16 Вересня, 2024 р., 17:57
В рамках щорічної планової вакцинації, спеціалісти Зимноводівської дільниці Львівської районної державної лікарні ветеринарної медицини проведуть щеплення домашніх тварин (собак, котів) від сказу антирабічною вакциною.
16 Вересня, 2024 р., 11:57
На щотижневій нараді голова громади Іван Галич, окрім обговорення планів на тиждень та робочих моментів, привітав працівників сільської ради з ювілеями – начальника служби у справах дітей Ольгу Андрійчук та заступника голови з питань діяльності виконавчих органів Петра Панахида.
16 Вересня, 2024 р., 11:51
У третю суботу вересня відбудеться Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!»
14 Вересня, 2024 р., 15:18
Вітаємо всіх вірян з великим святом світла та радості – з Воздвиженням Чесного та Животворящого Хреста Господнього.
14 Вересня, 2024 р., 13:22
Оброшинська ТГ щиро вітає працівників фізичної культури і спорту з професійним святом – Днем фізичної культури і спорту!
13 Вересня, 2024 р., 16:15
Начальник Служби у справах дітей Ольга Андрійчук, інспектор ювенальної превенції Ангеліна Лащак та поліцейський офіцер громади Микола Луків відвідали місцеві торговельні заклади громади, щоб проконтролювати виконання законодавчих вимог щодо продажу алкоголю та тютюнових виробів особам до 18 років.
13 Вересня, 2024 р., 12:57
Голова громади Іван Галич, перший заступник Антон Кустик та начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді і спорту Оксана Бенцак провели нараду з Оброшинською ДЮСШ "Надія".
12 Вересня, 2024 р., 11:41
Сучасний ринок азартних розваг є різноманітним: гра в казино, ставки на спортивні події, гральні автомати та азартні ігри в Інтернеті.  Разом з тим, головна особливість азартних ігор полягає в тому, що результат визначається випадково, і гравці не впливають на нього. Саме цей елемент ризику та невизначеності дає грі особливого інтересу.
09 Вересня, 2024 р., 22:05
19 вересня відбудеться сесія Оброшинської сільської ради. Початок о 17.00. З порядком денним та проєктами рішень можна ознайомитись в приміщенні сільської ради.
09 Вересня, 2024 р., 10:24
Інклюзивна практика – це проєкт, метою якого є об’єднання людей, в тому числі з інвалідністю, шляхом проведення спільних заходів: вистава, танок, табір, спортивний захід тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь