Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

В останню дорогу провели захисника України Василя Софінського

Дата: 12.02.2023 22:40
Кількість переглядів: 245

Фото без описуУ суботу, 11 лютого, попрощалися та провели в останню дорогу нашого Героя, жителя Оброшине, Василя Софінського. Провести мужнього сина України прийшли священники, військовослужбовці, керівництво громади, однокласники, друзі, найближчі та найрідніші люди.

Велелюдно зустрічали Воїна: на колінах, живим коридором, з квітами, лампадками та національною символікою. Спільна молитва за упокій відбулась в храмі Влкмч. Димитрія.

Герой загинув 03.02.2023 року внаслідок виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області. Він показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, чесно і до кінця виконував свій обов’язок, віддавши життя за вільне майбутнє у незалежній Україні.

Софінський Василь Володимирович народився 14.01.1987 року в с. Оброшине. Він був людиною з незламним характером та принципами, без вагань та сумніву пішов захищати Україну. 13.12.2022 року був призваний в ЗСУ.

«…Я пригадую Василька ще зі школи. Він був цікавим, добрим хлопцем, завжди готовий прийти на допомогу ближньому. Сьогодні над Ним плаче не лише родина і Оброшинська громада, плаче

вся Україна. Він заплатив найбільшу ціну, яку взагалі може заплатити людина, живучи тут на землі – це віддати самого себе, віддати своє життя заради інших. Він заплатив таку високу ціну за те, щоб ми лишалися народом своєї мови, народом своєї культури, народом, який розвивається»,- виголосив у прощальній промові о. Михайло Стахнів.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати… Герой Василь поповнив ряди небесного війська та назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Співчуваємо у великому горі дружині Роксолані, дітям Максимові та Данилу, матері Любові, рідним і близьким загиблого Героя. Схиляючись у скорботі, висловлюємо щирі співчуття родині і близьким загиблого.

Вічна Слава Герою України!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь