Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

У випадку аварійних ситуацій об’єкти критичної інфраструктури громади працюватимуть на резервному живленні

Дата: 03.11.2022 14:14
Кількість переглядів: 564

В громаді проводиться ряд заходів із забезпечення роботи найважливіших об’єктів місцевої критичної інфраструктури та облаштування пунктів обігріву в умовах воєнного стану.



Начальник відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної роботи, житлово-комунального господарства та благоустрою Ярослав Хом’як зауважив, що в Оброшинській громаді готові до різних сценаріїв, які можуть виникнути в осінньо-зимовий період.

Щоб забезпечити резервними джерелами живлення підприємства місцевої критичної інфраструктури, ще на початку війни Оброшинською сільською радою було придбано 3 генератори. Окрім цього, в рамках міжнародної співпраці, було отримано 5 генераторів, які вже передано до закладів та установ громади, очікується поставка додатково ще трьох генераторів великої потужності (55 та 90 кВт).

Отож, функціонування однієї з свердловин водопостачання в с. Оброшине, робота операторів мобільного зв’язку, місцевої критичної інфраструктури комунальних установ (Оброшинського ЗЗСО І-ІІІст. Ім. Л. Шанковського, Ставчанського НВК, Оброшинської дитячої мистецької школи, закладу дошкільної освіти у с. Оброшине, Конопницького ЗЗСО І ст.), закладів охорони здоров’я та приміщення старостинських округів громади, у випадку надзвичайних ситуацій резервуються за допомогою генераторів. Окрім цього, функціонування систем оповіщення в усіх селах нашої громади забезпечено резервними джерелами живлення ще від початку повномасштабної війни.

В межах підготовки до зимового періоду в громаді також облаштовуються пункти обігріву, які, за необхідності, почнуть працювати з настанням холодів. Всього планується підготувати 9 пунктів обігріву.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь