Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Голова громади зустрівся з молоддю

Дата: 31.12.2021 19:05
Кількість переглядів: 898

Фото без описуІван Галич зустрівся у форматі «круглого столу» з членами Молодіжної ради нашої громади. В результаті зустрічі голова громади розповів про ідеї та розвиткові проекти, які у майбутньому повинні більше залучати місцеву молодь до активного життя в громаді.

 

В частині приміщення (колишнє кафе-бар «Каїр») заплановано створити «Центр взаємодії громади», який виконуватиме функцію в тому числі молодіжного центру. В рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА», партнером якого стала цьогоріч Оброшинська громада, приміщення буде обладнано сучасним мультимедійним звуковим обладнанням, комп’ютерами, потужним принтером і використовуватиметься для проведення зустрічей, конференцій, репетицій народних колективів, творчих вечорів або, наприклад, як мовний клуб. У центрі буде облаштовано й мінісцену. Також для проведення заходів буде закуплено вуличний намет і близько 60 розкладних крісел.

 

Крім того, є бачення в частині приміщення Народного дому організувати територію для занять з контактних видів спорту (бокс, карате, гопак тощо), тим самим розвантажити спортзал Оброшинської школи для занять з волейболу, баскетболу тощо.

 

Зазначимо, оскільки в громаді є обмежена кількість громадських приміщень, формуємо підхід розумного використання діючих інфраструктурних об’єктів. Тобто, на прикладі Народного дому с.Оброшине, заклад культури може бути як мультизадачний простір, де й хол можна облаштувати сучасним мультимедійним обладнанням і використовувати для фестивальних чи танцювальних вечорів.

 

Також відділом освіти було напрацьовано Програму підтримки молоді в Оброшинській громаді на 2022 рік, яка зокрема передбачає організацію навчання, тренінгів, заходів, обмін досвідом з європейськими спільнотами. 

 

Зі свого боку, представники Молодіжної ради висловили бажання та готовність долучатись до реалізації вищезазначених ідей, аби спільно з місцевою владою змінювати молодіжне середовище в громаді.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь