Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Голова громади взяв участь в нараді з Радою Європи щодо потенційної Львівської агломерації

Дата: 29.12.2021 11:32
Кількість переглядів: 344

Голова громади Іван Галич взяв участь у дискусійному майданчику «Розвиток міжмуніципальної співпраці в рамках потенційної Львівської агломерації». В процесі зустрічі з народними депутатами, представниками Мінрегіону, керівниками територіальних громад області дискутували про співпрацю Львова з іншими територіальними громадами, в тому числі Оброшинською громадою.

Цікаво, що Рада Європи, як організатор заходу, презентувала результати цьогорічного соціологічного дослідження за результатами якого близько 75% мешканців громад потенційної Львівської агломерації «за» співробітництво Львова і сусідніх громад. Майже 50% мешканців вважають, що від такого співробітництва обидві сторони виграють в рівній мірі. Ще понад 62% мешканців за те, щоб громади співпрацювали, залишаючись незалежними.

"Це лише початок діалогу, в рамках якого розглядається створення Львівської агломерації згідно Державної стратегії регіонального розвитку. Агломерація може бути, як окрема форма і додаткова можливість з фінансовою підтримкою на державному рівні співробітництва самостійних територіальних громад для вирішення значущих питань, зокрема таких як громадський транспорт, побутові відходи, медобслуговування вторинного рівня", - зазначив голова громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь