Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Уповноважена Президента України з ознайомчим візитом відвідала Оброшинську громаду

Дата: 17.12.2021 16:07
Кількість переглядів: 784

Фото без описуГолова громади Іван Галич провів робочу зустріч з Ольгою Будник, радником - уповноваженим Президента України з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту. В ході ознайомчого візиту було обговорено інфраструктурні проекти в громаді, які реалізовуються, а також подальші розвиткові проекти, над якими сьогодні працює Оброшинська сільська рада та які уже включено у План соціально-економічного розвитку громади на наступні роки.

Учасники зустрічі зокрема оглянули приміщення недобудованої школи в с. Оброшине, де зараз ведуться роботи з реконструкції. Також уповноважена Президента України зустрілась з дирекцією школи ім. Л.Шанковського. Під час розмови Іван Галич наголосив, що Оброшинською сільською радою напрацьовується нова візія щодо завершення будівництва школи в селі Оброшине. Окрім добудови школи, стратегічними напрямками навчання якої в майбутньому мають стати інформаційні технології, математика, фізика та англійська мова, розглядається можливість на базі території Оброшинської ЗОШ у найближчій перспективі створити навчально-виховний комплекс спортивного спрямування.

Зі свого боку, Ольга Будник відзначила, що Оброшинська школа могла б долучати своїх учнів до можливостей, які пропонує Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту. Серед ключових програм Фонду є – гранти на навчання, стажування молоді у провідних іноземних закладах освіти та наукових установах, залучення лекторів з провідних вишів та наукових установ світу, участь молоді в міжнародних науково-практичних семінарах і конференціях. Також вона зауважила, що навчальний заклад в Оброшині має перспективи стати пілотним в деяких державних проектах, що передбачають ІТ-розвиток.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь