Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Інформація щодо компенсації пільгового перевезення

Дата: 13.12.2021 19:50
Кількість переглядів: 393

Станом на сьогодні Оброшинською сільською радою відшкодування за пільгові перевезення у 2021 році перевізнику "Миколаївське АТП-14627", яке обслуговує №148 та №187 маршрути не здійснено.

 

Однак, відповідно до ЗУ від 20 грудня 2016 року №1789 «Про внесення змін до Бюджетного  кодексу України», п. 4 ст.37 ЗУ «Про автомобільний транспорт», разом з тим у відповідь на лист Львівської ОДА, згідно якого вказується на необхідності компенсації витрат підприємствам, які здійснюють перевезення пасажирів, забезпечується за рахунок коштів місцевих бюджетів.

 

На останній сесії сільської ради було прийнято рішення про затвердження САМЕ Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які зареєстровані та проживають на території Оброшинської територіальної громади.

 

На наступну сесію Оброшинської сільської ради, яка відбудеться наприкінці грудня запрошено перевізника "Миколаївське АТП-14627», де вкотре буде розглянуто питання перевезень на території громади та озвучено усі запитання, які хвилюють мешканців.

 

Також зазначимо, що нині чинним законодавством не врегульовано процес монетизації пільг на проїзд у громадському транспорті, що мав би передбачати адресну грошову компенсацію.

 

Нагадуємо Вам, якщо ж матимете зауваження до роботи водіїв на 148-му та 187-му маршруті, перевізники просять повідомляти та обіцяють реагувати на них. З конкретною скаргою можна звертатись на «гарячу лінію» області за номером 112 або за номером 067 810 62 25. При цьому обов’язково вкажіть номер маршруту і номер автобуса!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь