Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Інформація щодо ремонту доріг в громаді

Дата: 19.11.2021 16:15
Кількість переглядів: 1127

Фото без описуОброшинською сільською радою цьогоріч було організовано низку робіт на місцевих дорогах. На одних автошляхах ведеться капітальний ремонт, на інших - ще плануються та було проведено поточні роботи: частина вулиць Спортивна, Шевченка, Богуна, Польова (Оброшине); Шептицького, Івана Франка, Полуботка (Конопниця); Галицька, Біла Гора (Ставчани). Усі звернення мешканців громади щодо стану доріг беруться до уваги та опрацьовуються в міру можливостей.

 

Щодо облаштування пішохідного тротуару біля дороги Львів-Пустомити через Оброшине (р-н вул. Миру). Це дорога районного значення та перебуває на балансі департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської ОДА. На початку листопада у складі голови громади, заступників голови, місцевих депутатів та спеціаліста відділу експлуатаційного утримання автомобільних доріг та штучних споруд Львівської ОДА Михайла Лещинського було здійснено виїзд на зазначене місце, де розглянули подальшу можливість облаштування тротуару. Домовлено запланувати виконання вказаних робіт у наступному році та у випадку реалізації проекту загарантована фінансова співучасть Оброшинської сільської ради.

 

Вулиця Богуна. Скеровано проектно-кошторисну документацію на коригування в проектну організацію. Проектом буде передбачено також водовідведення, каналізування та поділено проект на три черги з метою його реалізації у 2022-2023 роках.

 

Вулиця Івасюка в Конопниці, Хмельницького в Оброшині, Кривоноса в Ставчанах. Їх буде внесено на наступний рік в Програму соціально-економічного розвитку на 2022 рік. Планується розроблення ПКД.

 

Також до кінця року Оброшинською сільською радою заплановано провести поточний ремонт дороги вул. Полуботка в Конопниці, в Оброшині - вул. Шевченка (частину: від вул. Франка до вул. Коцюбинського). Паралельно триває капремонт вул. Коцюбинського та Шашкевича в Ставчанах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь