Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

В Оброшині та Ставчанах хочуть встановити камери відеоспостереження

Дата: 11.11.2021 12:22
Кількість переглядів: 787

Фото без описуДля участі в Конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад-2022, який проводить Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» Відділом економрозвитку Оброшинської сільської ради було подано проєкт, що передбачає впровадження системи відеоспостереження в Оброшині та Ставчанах і влаштування Центру безпеки громади в Оброшині.

 

На цьому етапі реалізації проєкту планується закупити 20 оглядових відеокамер та 4 аналітичні відеокамери з обладнанням для якісної фіксації ситуації з рухом транзитного автотранспорту. До Центру безпеки, який розташовуватиметься в Оброшині заплановано під'єднати майбутні системи відеоспостереження трьох сіл громади. Бюджет поданого проєку становить понад 499 тис грн.

 

Нагадаємо, що через конкурс мікропроектів-2021 Оброшинською сільською радою уже реалізовується система відеоспостереження у с. Конопниця на суму майже 200 тис грн. Встановлення камер відеоспостереження у трьох селах стане основою для влаштування Центру безпеки громади.

 

Подана проєктна заявка була успішно зареєстрована. У грудні очікуємо результатів експертної оцінки, яка визначить переможців конкурсу із 225 поданих проєктних заявок.

 

Зазначимо, що створення такого Центру сприятиме зниженню криміногенної ситуації та підвищенню інвестиційної привабливості громади. А також очікується, що вдасться підвищити рівень безпеки у населеному пункті, скоротити кількість ДТП, посилити рівень дисципліни водіїв та оперативно реагувати на дорожньо-транспортні події та небезпечні ситуації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь