Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Команда Проєкту ГОВЕРЛА завітала в Оброшинську громаду

Дата: 08.11.2021 13:31
Кількість переглядів: 346

Фото без описуГабріель Абрагам, керівник Проєкту та Владислав Синицький, регіональний директор Проєкту зустрілись із керівництвом Оброшинської громади та обговорили пріоритети для підвищення спроможності місцевого самоврядування, покращення якості послуг переданих від держави на місцях, а також можливості співпраці в сфері експертної підтримки та поширенню вдалих ініціатив.

Габріель Абрагам зауважив: «Допомога, яку надаватиме USAID «ГОВЕРЛА» громадам буде комплексною, вона включатиме в себе технічну допомогу, експертну підтримку, а також грантові програми. Ми плануємо в найближчому часі розпочати тренінги з розробки стратегії громад, комплексних планів розвитку території, проведемо аудит ресурсних можливостей та оцінку IT- спроможності».

«Ми надзвичайно раді, що Оброшинська громада стала партнером Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Впевнений, що втілення сучасних інструментів публічного управління дозволить значно покращити економічну спроможність нашої громади та якість надання послуг», - зазначив сільський голова Іван Галич, а також запропонував спільно із Львівським офісом Проєкту провести Сесію стратегічного планування щодо подальшої співпраці.

Нагадаємо, що Проєкт «ГОВЕРЛА» є найбільшим проєктом, що фінансується USAID для підтримки реформи децентралізації в Україні. Його бюджет – 74 млн доларів США та термін реалізації до 2026 року.

?? Проєкт планує розробляти модельні інструменти й механізми, якими зможуть скористатися громади заради реалізації трансформаційних перетворень на місцевому рівні, посилення спроможності органів місцевого самоврядування здійснювати відповідні повноваження.

?? За результатами конкурсного відбору, Проєкт охопить своєю підтримкою 7 областей і понад 50 громад, з-поміж яких Львівська область та її 10 громад-партнерів до яких увійшла і Оброшинська громада.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь