Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Ветерани футболу зі Ставчан та Оброшина зіграли другий товариський матч

Дата: 11.10.2021 16:27
Кількість переглядів: 543

Фото без описуФутбол об’єднує мешканців громади. У суботу команди ветеранів футболу зі Ставчан та Оброшина зіграли товариський матч в с. Оброшине. Це була друга зустріч команд, де гостем свята став відомий заслужений тренер України Мирон Маркевич, який зіграв за Оброшине.

«Я з радістю прийняв запрошення пограти у футбол в Оброшині. Бо в такі моменти згадую своє дитинство та юність, коли грали футбол у селах. Зараз із задоволенням їжджу не лише Львівщиною, а й по світу та популяризую ветеранський футбол», - зазначив Мирон Маркевич у вітальному слові.

Зі свого боку голова Оброшинської громади Іван Галич та директор ДЮСШ «Надія» Володимир Окопний відзначили Мирона Маркевича та Юрія Демчука, який напередодні відсвяткував своє 60-річчя, сувенірною брендованою продукцією та подяками.

Також на футбольному святі Всеукраїнська спеціальна колегія з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю управління у Львівській області відзначила Івана Галича подякою та пам’ятною медаллю «30 років Незалежності України».

P/s. Напередодні свята Успіння Богородиці, яке святкуємо 28 серпня, на футбольному полі в Ставчанах було започатковано спортивну ініціативу - гру ветеранів футболу між командами двох сіл Оброшинської громади. Такі зустрічі мають стати доброю щорічною футбольною традицією в об'єднаній громаді.

Отож, за результатами суботньої гри перемогу вдруге здобула команда зі Ставчан. Вітаємо переможців, зустрінемось на футбольному полі уже в наступному році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь