Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Вперше у громаді відзначили День підприємця

Дата: 07.09.2021 11:18
Кількість переглядів: 386

Фото без описуЦими вихідними в Оброшинській громаді відбувся урочистий захід з нагоди Дня підприємця, який в Україні щорічно відзначають у першу неділю вересня.

 

В актовій залі Оброшинської сільської ради з професійним святом місцевих підприємців вітали Галина Васильченко, народна депутатка України, членкиня Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, голова громади Іван Галич та працівники сільської ради у супроводі оркестру «Оброшин Парк».

Це перший такого плану захід в об’єднаній громаді, який має на меті познайомити ближче місцеву владу з підприємцями, які тут живуть і працюють, налагодити комунікацію задля подальшого розвитку бізнес-клімату.

 

У вітальному слові голова громади Іван Галич розповів підприємцям про поточний стан справ у громаді, поділився найближчими планами на майбутнє та презентував проморолик про громаду (нижче за посиланням). Водночас наголосив, що розвиток громади неможливий без участі соціально відповідальних підприємців.

 

«Підприємці наших сіл – це сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови не лише для власного добробуту, а й для розвитку усієї громади. Громада має це цінувати, допомагати, підтримувати та розвиватись разом з вами», - сказав Іван Галич.

 

Після чого голова громади відзначив подяками за вагомий внесок в сферу економічного розвитку Оброшинської територіальної громади та за допомогу в реалізації ініціатив, активну участь в розвитку громади представників підприємств та підприємців. Загалом – близько 60-ти осіб.

 

На заході підприємці підтримали ідею створити Раду підприємців при Оброшинській сільській раді. Рада підприємців має стати консультативно-дорадчим органом, що сприятиме розвитку підприємництва в територіальній громаді та якісній взаємодії місцевої влади з суб'єктами підприємницької діяльності.

 

Шановні підприємці, Оброшинська сільська рада вибудовує відносини взаємодовіри та взаємодопомоги між бізнесом та владою, взявши за основу принципи партнерства. Цінуємо Ваш внесок у забезпечення економічної та соціальної стабільності. Лише спільними зусиллями зможемо досягти економічного процвітання нашої рідної Оброшинської громади. Нехай це професійне свято додасть сил, наснаги, успіхів в усіх починаннях та процвітанні бізнесу.

 

Проморолик про Оброшинську громаду-2021



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь