Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

На території громади активізувались представники газових компаній. Закликаємо не поспішати підписувати будь-які документи

Дата: 18.08.2021 13:14
Кількість переглядів: 440

Фото без описуМи вже інформували раніше, що з 1 серпня 2021 року в Україні запрацював ринок газу для населення. Клієнт (споживач) може сам обирати постачальника газу, залежно від ціни та сервісу. Також це означає, що держава більше не регулює ціни на газ для побутових споживачів. Після цього пожвавилась діяльність "постачальників". Щоб отримати більше клієнтів, представники компаній приходять в домівки і просять підписати заяву-договір з ними.

На території Оброшинської громади вчергове активізувались представники компаній, зокрема "УкрЕнергоПром", яка співпрацює на Львівщині з одним із постачальників природного газу і які навідуються у домівки наших жителів. Просять вказати паспортні дані і іншу персональну інформацію. 

«Як орган місцевого самоврядування ми не можемо забороняти людям проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу чи рекомендувати того чи іншого постачальника газу. Кожен споживач повинен вирішувати це в індивідуальному порядку і вивчати уважно документи, які пропонують на підпис", - наголошував раніше Іван Галич, голова громади.

Тому, ще раз просимо не поспішати підписувати будь-які документи. Вимагайте документи, які посвідчують їхню особу. Обов’язково попередьте про це своїх рідних, які не користуються Фейсбуком.

Для інформації

Загалом ліцензії на торгівлю газом в Україні мають понад 500 компаній. І ви можете перейти до будь-якого українського постачальника! Однак, такий перехід, не гарантує зменшення витрат на опалення. Щоб довідатись, як можна змінити постачальника газу і чи можна на цьому зекономити, радимо до прочитання статтю за посиланням: https://zaxid.net/zminiti_postachalnika_gazu_v_ukrayini_instruktsiya_poradi_n1507217?fbclid=IwAR39fbjUIFgdiM--U6ZY9fnCRQ1KBvjLRdl6S1hOI8UDafvFQbcQWCGnRuw


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь