Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Із рубрики "знайомство": Назар Брода

Дата: 13.08.2021 13:32
Кількість переглядів: 489

Фото без описуВпродовж наступних декілька місяців будемо знайомити вас із працівниками Оброшинської сільської ради. Розкажемо з якими питаннями можна до них звертатись та в який час і спосіб.

 

Назар Брода, спеціаліст 1-ої категорії з питань екології та природних ресурсів Оброшинської сільської ради.

 

- Скажіть, будь ласка, з якими питаннями до Вас можуть звертатись мешканці?

 

- У питаннях дотримання вимог природоохоронного законодавства. Це, зокрема, щодо виявлених стихійних сміттєзвалищ чи поводження з відходами, скидання каналізаційних стоків, спалювання, видалення зелених насаджень, несанкціонованого розміщення ТПВ, засмічення територій і інші питання, які стосуються захисту довкілля. Також в частині порушень Правил благоустрою на території громади. Правила, до слова, розміщенні на нашому офіційному сайті obroshynska-gromada.gov.ua в розділі «Мешканцям». З досвіду скажу, що найчастіше звертаються у питаннях обстеження дерев, які потребують обрізки.

 

- Скільки звернень уже було від мешканців?

 

- За перше півріччя 2021 року видано 50 приписів щодо заключення угод на вивіз ТПВ, 46 приписів щодо встановлення лічильників на воду, складено 3 протоколи на мешканців громади про адмінпорушення. Загалом ще було близько 15 письмових звернень від мешканців Оброшинської громади.

 

- У випадку виявлення порушення у Вашій сфері діяльності, як діяти мешканцю громади?

 

-  Варто насамперед зафіксувати порушення, після чого звернутись у відділ архітектури, землевпорядкування, екології та природних ресурсів Оброшинської сільської ради (1-ий поверх, перші двері праворуч). На місці, за потреби, оформимо письмове звернення або ж звернемось у відповідні інстанції. Після чого будуть вживатись інші міри заходів.

 

  • Просимо зауваження, заяви, пропозиції надсилати на е-пошту відділу із зазначеним контактним номером телефону для зворотного зв’язку за адресою obroshyne.arh@gmail.com або телефонувати за номером 227-95-00.
  • Прийомні дні – вівторок-четвер з 09.00 до 18.00 (обід 13.00-14.00).

 

Довідково. Попереднє місце праці - головний спеціаліст відділу ЖКГ, будівництва та захисту довкілля Пустомитівської міськради, державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області Державній екоінспекції у Львівській області, начальник відділу ЖКГ, будівництва та захисту довкілля Пустомитівської РДА.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь