Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Із рубрики "знайомство": Назар Брода

Дата: 13.08.2021 13:32
Кількість переглядів: 531

Фото без описуВпродовж наступних декілька місяців будемо знайомити вас із працівниками Оброшинської сільської ради. Розкажемо з якими питаннями можна до них звертатись та в який час і спосіб.

 

Назар Брода, спеціаліст 1-ої категорії з питань екології та природних ресурсів Оброшинської сільської ради.

 

- Скажіть, будь ласка, з якими питаннями до Вас можуть звертатись мешканці?

 

- У питаннях дотримання вимог природоохоронного законодавства. Це, зокрема, щодо виявлених стихійних сміттєзвалищ чи поводження з відходами, скидання каналізаційних стоків, спалювання, видалення зелених насаджень, несанкціонованого розміщення ТПВ, засмічення територій і інші питання, які стосуються захисту довкілля. Також в частині порушень Правил благоустрою на території громади. Правила, до слова, розміщенні на нашому офіційному сайті obroshynska-gromada.gov.ua в розділі «Мешканцям». З досвіду скажу, що найчастіше звертаються у питаннях обстеження дерев, які потребують обрізки.

 

- Скільки звернень уже було від мешканців?

 

- За перше півріччя 2021 року видано 50 приписів щодо заключення угод на вивіз ТПВ, 46 приписів щодо встановлення лічильників на воду, складено 3 протоколи на мешканців громади про адмінпорушення. Загалом ще було близько 15 письмових звернень від мешканців Оброшинської громади.

 

- У випадку виявлення порушення у Вашій сфері діяльності, як діяти мешканцю громади?

 

-  Варто насамперед зафіксувати порушення, після чого звернутись у відділ архітектури, землевпорядкування, екології та природних ресурсів Оброшинської сільської ради (1-ий поверх, перші двері праворуч). На місці, за потреби, оформимо письмове звернення або ж звернемось у відповідні інстанції. Після чого будуть вживатись інші міри заходів.

 

  • Просимо зауваження, заяви, пропозиції надсилати на е-пошту відділу із зазначеним контактним номером телефону для зворотного зв’язку за адресою obroshyne.arh@gmail.com або телефонувати за номером 227-95-00.
  • Прийомні дні – вівторок-четвер з 09.00 до 18.00 (обід 13.00-14.00).

 

Довідково. Попереднє місце праці - головний спеціаліст відділу ЖКГ, будівництва та захисту довкілля Пустомитівської міськради, державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області Державній екоінспекції у Львівській області, начальник відділу ЖКГ, будівництва та захисту довкілля Пустомитівської РДА.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь