Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

КП "Оброшин" проведе автоматизацію системи водопостачання

Дата: 15.07.2021 12:50
Кількість переглядів: 1059

Фото без описуЗ метою забезпечення населення якісною подачею питної води КП «Оброшин» заплановано у цьому році провести роботи з автоматизації на наявних свердловинах в с.Оброшине, що на вул. Козацькій та Шевченка.

Переобладнання передбачатиме осучаснення обладнання насосних станцій, зокрема, системою автоматизації, що дасть можливість забезпечити безперервну подачу води населенню в аварійних випадках.

Автоматизація системи централізованого водопостачання в с.Оброшине також дозволить мінімізувати вплив на процес подачі води, зменшити затрати електроенергії, знизити втрати питної води в башті й трубопроводі.

Крім того, на сьогоднішній день КП складено проект та ведеться закупівля матеріалів на ремонт внутрішньобудинкових мереж водопостачання у будинку №8 на просп. Вольського. Разом з тим планується вжити заходів по ремонту покрівлі у цьому будинку.

Щоб стабілізувати подачу води у будинку №5 також заплановано роботи. Проведено обстеження, де визначено, що внутрішні мережі потребують значної реконструкції й разом з тим зовнішні мережі водопостачання потребують заміни.

Загалом за цей місяць уже було замінено 250 м магістральної труби та встановлено запірну апаратуру, що надалі при виникненні аварійних ситуацій, дозволить вимикати воду лише на окремих ділянках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь