Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Звертаємо увагу власників та користувачів земельних ділянок, через які проходять лінії електромереж

Дата: 30.06.2021 16:27
Кількість переглядів: 444

Фото без описуЩоб запобігти аварійному відключенню електропостачання внаслідок грози, блискавиці, шквальних поривів вітру (як це було минулого тижня), необхідно власникам ділянок вести постійний контроль за станом зелених насаджень (дерев, кущів), які ростуть в межах охоронних зон, утруднюють доступ до них і несуть загрозу обриву ліній електромереж.

 

Це передбачається законодавством. Згідно ст. 28 ЗУ «Про благоустрій населених пунктів», п.7 «Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», п.5.5. «Правил утримання зелених насаджень міст та інших населених пунктів України»: «Відповідальними за збереження зелених насаджень і належний догляд за ними є: на об’єктах благоустрою державної чи комунальної власності – балансоутримувачі цих об’єктів; на безхазяйних територіях, пустирях – місцеві органи самоврядування; на приватних садибах і прилеглих ділянкахїх власники або користувачі».

 

Про дату та час проведення робіт власниками та користувачами земельних ділянок, а також про місця, де необхідно провести розчистку зелених насаджень на територіях земель комунальної власності – просимо заздалегідь повідомити Оброшинську сільську раду для виконання організаційно-технічних заходів із забезпечення безпечних умов праці в охоронних зонах лінії електромереж.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь