Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

В Оброшині та Ставчанах хочуть облаштувати систему відеоспостереження

Дата: 29.06.2021 15:00
Кількість переглядів: 1046

Фото без описуОдним із пріоритетних завдань для Оброшинської сільської ради є безпека мешканців громади. На участь в конкурсі, який проводить Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» відділом будівництва, економічного розвитку, міжнародної співпраці та залучення інвестицій Оброшинської сільської ради подано проект впровадження системи відеоспостереження в Оброшині та Ставчанах. Також через конкурс мікропроектів-2021 буде реалізовано такий же проект по впровадженні системи відеоспостереження у с. Конопниця на суму майже 200 тис грн. Встановлення камер відеоспостереженння у трьох селах стане основою для влаштування Центру безпеки громади.

Бюджет поданого проекту складає майже 400 тис грн. Співфінансування проєкту зі сторони Оброшинської сільської ради у разі перемоги має становити трохи більше 157 тис. грн.

На цьому етапі реалізації проекту планується закупити 20 оглядових відеокамер та 4 аналітичні відеокамери для якісної фіксації ситуації з рухом транзитного автотранспорту. До Центру безпеки, який розташовуватиметься в Оброшині заплановано підключити майбутні системи відеоспостереження трьох сіл громади.

Створення такого Центру сприятиме зниженню криміногенної ситуації та підвищенню інвестиційної привабливості громади. А також очікується, що вдасться підвищити рівень безпеки у населеному пункті, скоротити кількість ДТП, посилити рівень дисципліни водіїв та оперативно реагувати на дорожньо-транспортні події та небезпечні ситуації.

Проєктна заявка була успішно зареєстрована, наразі очікуємо результатів експертної оцінки, яка визначить переможців конкурсу із 237 поданих проектних заявок.

Загалом з моменту свого утворення, відділом будівництва, економічного розвитку, міжнародної співпраці та інвестицій Оброшинської сільської ради напрацьовано більше 40-а проектів-заявок на дофінансування громадських ініціатив мешканців громади з різних фондів та програм, з них успішними (виграшними) є 9 проектів.

Разом з тим, у квітні цього року було подано на цей же конкурс ще один проект – на закупівлю апарату УЗД для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Оброшинської сільської ради. Очікуємо результатів конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь