Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Оголошення про проведення земельних торгів

Дата: 29.06.2021 14:54
Кількість переглядів: 882

Фото без описуДля перспективного розвитку Оброшинської громади необхідно залучати інвестиції та створювати нові робочі місця для людей. Наявність територій під промислові об’єкти є потенційною основою для нових робочих місць, наповненості місцевого бюджету та розвитку нашої громади.

Оброшинською сільською радою оголошується аукціон на шість земельних ділянок. З них - дві площею 0, 5 га, інші - 0, 51га, 0, 99 га, 3,19 га та 4, 82 га, які розташовані в с. Оброшине (по лівий бік дороги Оброшине-Басівка, район нового кладовища).

Ще депутатами попередніх скликань було прийнято рішення про розроблення містобудівної документації в межах частини цих ділянок. Також було розроблено і затверджено детальний план території, який пройшов громадські обговорення.

14 травня 2021 року на засіданні Оброшинської сільської ради прийнято рішення щодо відведення земельних ділянок з метою продажу ділянок на конкурентних умовах на земельних торгах. Земельні ділянки передбачені під промислове виробництво: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Завдяки цим ділянкам громада зможе залучити інвесторів та підприємства для побудови об’єктів, що в свою чергу створить нові робочі місця, збільшить бюджет громади, а кошти від проведення земельних торгів можна буде скерувати на побудову нової інфраструктури та покращення надання послуг для населення. Таким чином, територіальна громада зможе прилучити інвестиції та розвинути соціально-економічне партнерство.

Термін проведення аукціону – серпень-вересень цього року. Тому, просимо мешканців громади, які в попередні роки засаджували ділянки по лівий бік дороги Оброшине-Басівка, поставитись з розумінням та не проводити там ніяких весняно-польових робіт у 2022-му році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь