Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

13 липня відбудуться громадські слухання

Дата: 18.06.2021 15:53
Кількість переглядів: 874

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту Детального плану території в межах масиву біля автодороги Оброшине – Пустомити (права сторона) в с. Оброшине Пустомитівського району Львівської області та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Детальний план території в межах масиву біля автодороги Оброшине – Пустомити (права сторона) в с. Оброшине Пустомитівського району Львівської області

 У документі державного планування (далі – ДДП) міститься інформація згідно вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку розроблення містобудівної документації затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  № 290 від 16.11.2011.

У звіті про  стратегічну екологічну оцінку міститься інформація згідно ст.11 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Оброшинська сільська рада Пустомитівського району Львівської області

Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з 18.06.2021р., та триватиме до 18.07.2021 включно.

б) громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту ДДП та звіту про  стратегічну екологічну оцінку;

в) громадські слухання відбудуться 13.07.2021 р.  о 11 год за адресою 81115,  с. Оброшине, вул. Шевченка 5,  Пустомитівського району, Львівської області.»     

г) ознайомитись із проектом ДДП та звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо у Оброшинській сільській раді Пустомитівського району Львівської області за адресою: 81115,  с. Оброшине, вул. Шевченка 5,  Пустомитівського району, Львівської області.  

та на офіційному веб-сайті Оброшинської сільської ради https://obroshynska-gromada.gov.ua/ у розділі «Новини».

д) подати пропозиції та зауваження до проекту ДДП та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна до Оброшинської сільської ради Пустомитівського району Львівської області за адресою: 81115,  с. Оброшине, вул. Шевченка 5,  Пустомитівського району, Львівської області, email: obroshyno_sr@ukr.net, у строк до 18.07.2021 року включно. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

е) наявна екологічна інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування знаходиться за адресою: 81115,  с. Оброшине, вул. Шевченка 5,  Пустомитівського району, Львівської області.  

Проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування не передбачено.

Проектний план 

Звіт СЕО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь