Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Вітаємо ювілярку Ганну Василівну Хомин з 85-річчям

Дата: 17.06.2021 20:56
Кількість переглядів: 498

Фото без описуІсторія старожилів має бути почутою!

15 червня своє 85-річчя відсвяткувала Ганна Василівна Хомин. Пані Ганна одна із 46-ти мешканців громади, які були політв'язнями та репресованими. У свій день народження ювілярка згадує про своє щасливе сьогодення і непросто минуле. Коли у 1946-1947 роках її 10-річною дитиною разом з трьома сестрами, братом та мамою вивезли в Росію за те, що тодішня влада вважала батька "бандерівцем".

"Пам'ятаю, як взимку нас везли в Росію у холодних вагонах-товарняках. Привезли в Кемеровську область село Манеїха. Вийшли з вагонів, а під ногФото без описуами лютий холодний сніг і ми босі чекали машину, яка мала нас відвезти у місце відбування покарання", - згадує пані Ганна з помітним трепетом в очах.

Відбувши призначене покарання, згодом вона знайшла там своє кохання, одружилась, народила дітей, працювала нянею в садочку. А через деякий час повернулись з сім'єю в Україну.

В день народження іменинницю вітали пані Богдана Козирська, голова місцевого осередку Всеукраїнського товариства політв'язнів і репресованих та працівники Оброшинської сільської ради.

85 років – прекрасний вік, який знаменує мудрість, життєвий досвід та цінні знання. Зичимо ювілярці доброго здоров'я та сімейного затишку на роки.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь