Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Перевізник 187-го маршруту перегляне вартість за проїзд та надасть оновлений графік

Дата: 16.06.2021 13:46
Кількість переглядів: 1487

Фото без описуМинулого тижня в Оброшинській сільській раді відбулась чергова зустріч за участі перевізників та водіїв приміських автобусних маршрутів №148 та №187. У продовжені попередніх зустрічей та обговорень щодо покращення перевезень на території громади на спільній нараді визначено подальші дії, що мали б сприяти покращенню якості перевезень.

Що важливо, домовлено, що перевізник перегляне та знизить вартість за проїзд (з кінцевих зупинок) і надасть для аналізу нові економічні розрахунки по тарифу. Натомість, погодившись переглянути тарифи, перевізники та водії просять мешканців громади, які їздять у громадському транспорті, користуватись послугами перевезення саме місцевого перевізника, щоб підтримувати рентабельність маршруту!

Окрім того, домовлено, про відновлення маршрутного сполучення з мікрорайоном Закуття-2. В окремі години, коли найбільший пасажиропотік, водії 187-го маршруту курсуватимуть й через Закуття. Графік буде погоджено з місцевими мешканцями.

Разом з тим, у тестовому режимі одна машина на рейсі 187-го маршруту курсуватиме і на Яньків-2 по вулиці Шевченка. Сільською радою буде ще проведено відповідну роботу щодо покращення умов заїзду на кінцевій зупинці - розворотному кільці.

До 1 липня перевізник має надати оновлений графік руху та нові розрахунки по тарифах на проїзд. Після чого їх буде опубліковано на офіційному сайті Оброшинської сільської ради.Фото без опису

З свого боку Оброшинська сільська рада, зокрема відділ правового забезпечення зараз розробляє механізм та форму співпраці з перевізником щодо компенсації перевезень пільгових категорій мешканців громади.

У випадку недотримання вищезазначених дій, сільською радою буде організовано громадські слухання з мешканцями громади щодо врегулювання роботи перевізника. Якщо ж матимете зауваження до роботи водіїв на 148-му та 187-му маршруті, перевізники просять повідомляти та обіцяють реагувати на них. З конкретною скаргою можна звертатись на «гарячу лінію» області за номером 112 або за номером 067 810 62 25. При цьому обов’язково вкажіть номер маршруту і номер автобуса!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь