Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Громадський простір для жителів громади: посольство Канади може допомогти реалізувати ще один проект

Дата: 10.06.2021 17:21
Кількість переглядів: 618

Оброшинська сільська рада спільно з ГО «Наш простір дії» подали проект на Канадський фонд місцевих ініціатив (CFLI). Заявку на фінансування відбирає та затверджує посольство Канади.

 

Проект передбачає проведення капітального ремонту частини приміщення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Оброшинської сільської ради в с.Оброшине з метою влаштування Громадського простору для жителів громади.

 

У разі перемоги, посольство Канади виділить близько 646 тис грн. на реалізацію проекту. Також проектом передбачено співфінансування проекту з боку Оброшинської сільської ради. 

 

Для пристосування приміщення під Громадський простір необхідно провести ремонт каналізаційних мереж, водопостачання та водовідведення, влаштувати туалетну кімнату та душову, влаштувати систему освітлення приміщення, провести ремонт стін, стелі, підлоги, придбати інвентар та меблі.

 

В рамках проекту планується вирішити проблему соціалізації та залучення до

суспільно-політичного життя представників соціально-вразливих верств населення Оброшинської громади. До слова, в Оброшинській громаді налічується 85 осіб з особливими потребами, 86 багатодітних та малозабезпечених сімей, 51 сім’я воїнів АТО, 12 матерів-одиначок, 1657 людей старшого віку.

 

Громадський простір використовуватимуть цільово для проведення зібрань, консультацій, в тому числі медичних оглядів вищезгаданих верств населення, для проведення семінарів, гуртків тощо.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь