Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Відбулась виїзна зустріч з перевізниками приміських автобусних маршрутів №148 та №187

Дата: 08.06.2021 17:40
Кількість переглядів: 1113

Фото без описуЗа участі голови, заступника та депутатів сьогодні відбулась виїзна зустріч з перевізниками приміських автобусних маршрутів №148 та №187, які курсують за маршрутом Львів-Оброшине-Пустомити та Львів-Ставчани-Дібрівки.

На порядку денному було кілька питань, які стосуються роботи перевізника на території громади. Зокрема розглядається можливість з 1 вересня забезпечити дітям з вулиці Переїзд безпечний доїзд до Оброшинської школи. З нового навчального року водії 148 маршруту мали б безкоштовно довозити дітей до навчального закладу і у зворотному напрямку. Сільською радою організовується робота по облаштуванні розворотного кільця перед залізничним переїздом.

Також виїзна комісія оглянула можливість продовжити курсування маршруток №187 на Яньків-2 по вулиці Шевченка. Попередньо там було облаштовано розворотне кільце та організовано освітлення.Фото без опису

Разом з тим комісія з перевізником розглянули умови відновлення транспортного сполучення з мікрорайоном Закуття-2, куди в останній період водії відмовляються їздити. Оброшинською сільською радою у мікрорайоні Закуття було виконано дорожні роботи, що мали б сприяти відновленню транспортного сполучення з мікрорайоном. Зокрема зроблено ямковий ремонт на частині асфальтованої дороги та спрофільовано і підсипано щебенем інші частини ділянки.

Домовлено до завершення тижня провести ще одну зустріч з перевізниками та безпосередньо з водіями маршруток, де буде детальніше обговорено проблемні питання та визначено подальший план дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь