Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Оброшинської сільська рада закупить новий екскаватор

Дата: 26.05.2021 10:33
Кількість переглядів: 432

Фото без опису25 травня Конкурсна рада з реалізації Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області затвердила 32 потенційних переможці конкурсу проєктів регіонального розвитку на 2021 рік.

Один із проєктів-переможців – проєкт Оброшинької сільської ради, який передбачає придбання екскаватора для обслуговування доріг та інженерноії інфраструктури, надання окремих послуг для населення громади.

Екскаватор-навантажувач JCB 4CXECO потужністю 74, 2 кВт (85-100 л.с.) з максимальною ємкістю ковша 1,3 м.куб. Його вартість – понад 2,7 млн грн. За умовами конкурсу, половину коштів на реалізацію проєкту буде виділено з обласного бюджету, а іншу частину – з місцевого бюджету. До 8 червня місцеві громади мають підтвердити співфінансування проєктів, які перемогли у конкурсі проєктів регіонального розвитку-2021 рік.

Закупівля такої техніки є необхідністю для громади, що сприятиме наданню якісних послуг населенню, повноцінного функціонування КП "Оброшин", якіснішому обслуговуванню доріг, прибудинкових територій, цвинтарів, тощо.

Нагадаємо, у березні Відділом економічного розвитку Оброшинської сільської ради було подано пакет документів для участі в обласному конкурсі проєктів регіонального розвитку. Такий конкурс проєктів регіонального розвитку цьогоріч відбувся вперше.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь