Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Дітям з вулиці Переїзд буде організовано безпечний доїзд до школи

Дата: 21.05.2021 16:52
Кількість переглядів: 883

Фото без описуУ санітарний день, в п’ятницю, виїзна комісія за участі голови та заступників здійснила виїзд в село Оброшине на вулицю Переїзд. Розглядається можливість у навчальний період забезпечити дітям з цієї вулиці безпечний доїзд до оброшинської школи. З 1 вересня водії 148 маршруту довозитимуть дітей до навчального закладу і у зворотному напрямку. Сільською радою організовується робота по облаштуванні розворотного кільця перед залізничним переїздом.

Разом з тим, на основі колективного звернення від мешканців, підготуємо звернення в Львівську ОДА щодо можливості облаштування пішохідного тротуару біля дороги Оброшине-Басівка.

Крім того, виїзна комісія оглянула підготовчі роботи по обрізанні дерев попри трасу Львів-Самбір-Ужгород, де мають встановити нові електричні опори для наземних мереж. Фото без описуПід лініями електромереж не можуть бути розміщенні зелені насадження. Тому, при їх усуненні, можуть бути пошкоджені Ваші висаджені грядки. Просимо мешканців поставитись з розумінням до виконання цих робіт та надати доступ для встановлення стовпів.

Нагадуємо, на вул. Стуса встановлюють нову електричну підстанцію, яка має розвантажити старий трансформатор розміщений в ресторані «Золотий Колос». Мережі електропередач з'єднають з підстанцією на Стуса.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь