Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

У понеділок виїзна комісія оглянула дороги у Ставчанах

Дата: 18.05.2021 17:44
Кількість переглядів: 698

Фото без описуУ понеділок виїзна комісія за участі голови, заступників, старости села, депутатів та місцевих мешканців здійснила виїзд в село Ставчани на вулиці Польова, Самбір – Ставчани - Залізнична станція Ставчани, Кривоноса та Лугову.

На вулиці Польовій розглянули можливість завершення початих дорожніх робіт, де попередньо було виконано роботи по водовідведенню та підсипанню щебенем. Планується залучити спецтехніку - грейдер для вирівнювання вулиці Польова-Шашкевича та підсипати окремі ділянки.

На дорозі Самбір – Ставчани - Залізнична станція Ставчани тижнем раніше грейдером було розрівняно дорогу. Ця дорога, що веде до залізничної станції в Ставчанах, є обласного значення. Звертатимемось в Львівську ОДА щодо можливості виділення коштів на поточний ремонт дороги.

Фото без описуТакож є потреба у проведенні робіт по водовідведенні на даній вулиці. Оброшинська сільська рада подала проєкт на придбання екскаватора для обслуговування місцевих доріг та інженерної інфраструктури. До кінця місяця очікуємо результатів конкурсу. При закупівлі такого екскаватора першочергово плануватимемо роботи по облаштуванні ровів на цій дорозі, аби уникнути підтоплень. Крім того, при плануванні врахуємо потребу мешканців щодо встановлення бетонних стовпів.

По вулиці Кривоноса та Луговій (мікрорайон Закуття-2) буде складено подальший план роботи щодо покращення дорожньої інфраструктури, відповідних звернень з приводу подачі безперебійної електроенергії в домівки, а також відновлення регулярного транспортного сполучення з мікрорайоном Закуття-2. Останнє детально буде обговорено на зустрічі з перевізником 187 маршруту, яку заплановано провести на початку червня. Після чого буде прийнято рішення про подальші дії.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь