Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

В Оброшине можуть реалізувати проєкт за підтримки посольства Японії в Україні

Дата: 16.04.2021 11:21
Кількість переглядів: 536

Фото без описуОдин із 25-ти проєктів, які цьогоріч подано Оброшинською сільською радою на міжнародні та обласні програми, конкурси – це проєктна заявка на участь в програмі Кусаноне. Це програма фінансової допомоги, яка реалізовується за підтримки посольства Японії в Україні.

 

Наприкінці квітня визначатимуть переможців. У разі перемоги, в окремому приміщенні Народного дому села Оброшине облаштують молодіжний коворкінг з автономних входом.

 

Зараз у будівлі відсутня система опалення, є потреба у заміні старих віконних та дверних конструкцій. В самому приміщенні потрібно зробити капітальний ремонт.

 

В результаті реалізації проекту, бюджет якого за попередніми розрахунками становить близько 1 млн 400 тис грн, зокрема молодь отримає простір площею 300 м. кв. для занять, навчання, організації відпочинку, реалізації своїх креативних ідей. Створення молодіжного коворкінгу дасть можливість залучати пасивну молодь до активного життя у громаді і волонтерства.

 

Загалом за останні два місяці Оброшинською сільською радою було подано 25 різних заявок на участь в міжнародних і обласних програмах та конкурсах. Ще два проєкти буде подано до кінця квітня. При цьому, у разі перемоги, важлива участь громади та її готовність долучатись до співфінансування і реалізації поданих ідей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь