Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Мешканцям Оброшинської громади надаватимуть безкоштовні правові консультації

Дата: 19.03.2021 12:09
Кількість переглядів: 1015

Фото без опису

У вівторок, 16 березня, у приміщенні Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН відбулась зустріч між Тарасом Гренем, керівником Західного міжрегіонального управління юстиції, Віталією Шепегою начальником відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів, Христиною Гаталяк, заступницею директора Львівського місцевого центру з надання БВПД, Іваном Галичем, головою Оброшинської сільської ради та колективом сільської ради, а також за участі Миколи Савки, заступника директора з науково-інноваційної діяльності та соціальних питань Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН і керівниками структурних підрозділів Інституту.

Предметом розмови стало питання організації надання БПД (безоплатної правової допомоги) мешканцям територіальної громади та вивчення правових потреб серед населення. Також обговорили питання можливостей залучення інвестицій у сільське господарство.

 «Наше завдання, як новоствореної інституції, - це забезпечити реалізацію законних прав мешканців та привернути максимальну увагу до тих проблем та можливостей, які зараз є в громаді. Зокрема до потенціалу та проблематики Інституту сільського господарства Карпатського регіону, як одного з найбільших платників податків на нашій території. Тому, проведення такого круглого столу - це вже можливість розпочати співпрацю, в рамах якої будуть напрацьовані конкретні результати», - зазначив голова громади Іван Галич.Фото без опису

Також, учасники висловили вдячність керівництву Інституту за надання можливості провести захід та відзначили, що для зміцнення місцевої громади не обійтись без співпраці та налагодження комунікації.

Домовились підготувати та підписати трьохсторонній меморандум, який засвідчуватиме здійснення регулярних заходів в громаді щодо підвищення правової обізнаності серед населення Оброшинської громади.


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь