Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Снігоочисна техніка продовжує розчищати місцеві дороги

Дата: 15.02.2021 18:36
Кількість переглядів: 977

Фото без описуЦього тижня місцеві дороги в селах Оброшине, Ставчани та Конопниця продовжує розчищати великогабаритна машина MAN, орендована в іншої територіальної громади. Першочергово відгортають від снігу центральні вулиці сіл, щоб забезпечити безперешкодний проїзд приватному транспорту і, зокрема, шкільному автобусу в селі Ставчани. Однак, на завершення дня, снігоочисна лопата машини MAN вийшла з ладу і відповідно, техніка відправилась на ремонт. 

Вдалось розчистити зупинки по узбіччі центральної дороги Львів-Самбір за рахунок приватної техніки. Інші місця узбіччя залишаються важкодоступними для снігоочисної техніки, оскільки там уже назбиралось кілька метрів снігу. 

Так в умовах надзвичайної ситуації в регіоні, дорожня техніка не витримує та ламається. Екскаватор КП "Оброшин" після кількох днів цілодобової роботи на місцевих дорогах наразі перебуває на ремонті. Сьогодні доставили для нього запчасти (навісне обладнання). Інший трактор комунального господарства попередньо відремонтований, однак, перебуває на спеціалізованому підприємстві, де йому встановлюють належне обладнання для відгортання снігу. 

Погодні умови ускладнюють ремонт техніки. Враховуючи зазначене, просимо надалі жителів громади самоорганізовуватись та долучатись до прибирання місцевих доріг. Дякуємо за розуміння!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь