Оброшинська сільська рада

Львівський район, Львівська область

Оброшинську громаду обрано для участі у проєкті "Громада для сім'ї"

Дата: 30.12.2020 12:00
Кількість переглядів: 620

Оброшинська територіальна громада одна із восьми громад Львівщини, яка у 2021 році братиме участь у проєкті. Уже у новому році розпочнеться перший етап проєкту "Громада для сім'ї".        Фото без опису

Учасників навчатимуть дослідженню потреб мешканців громади у соціальних послугах, механізму надання послуг, написання цільових програм, попрацюють над дизайном до обраної послуги, почерпнуть досвід у тих, хто уже створював щось подібне, отримають базові інструменти для комунікації та пошуку ресурсів на підтримку послуги. А ще громади матимуть шанс отримати грантову підтримку до 100 тисяч гривень на втілення проєкту! До слова, окрім Оброшинської ТГ участь у проєкті візьмуть ще Шегинівська, Сокальська, Буська, Ходорівська, Новояворівська та Сокільницька територіальні громади, інформує БО "Львівська освітня фундація". 

Проєкт «Громада для сім'ї: створення соціальних послуг в ТГ» - це навчально-грантова програма. Мета програми - забезпечення громади інструментами, що необхідні при створенні конкретної соціальної послуги для мешканців громади (сімей, дітей, літніх людей). Організаторами проєкту є БО «Львівська освітня фундація», департамент соціального захисту населення Львівської ОДА, служба у справах дітей Львівської ОДА та БФ "Майбутнє для громади".

Фото: пресслужба Львівської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь